Reviews

5/5

Wat klanten zeggen

Dames, jullie zijn één voor één toppers! Jullie werken erg professioneel en ik heb na 8 laserbehandelingen nagenoeg geen haargroei meer. Super bedankt!

Sarah Bentsen

Zeer tevreden! Ik was erg onzeker over mijn acne en ben super goed geholpen. Mijn acne is bijna weg! Dank jullie wel Gentle Clinics, jullie zijn de beste.

Majda H

Vandaag al de 4e behandeling gehad bij Gentle Clinics voor de XL haarbehandeling. Wat ben ik tevreden, ik zag al na de 3e behandeling duidelijk verschil. Mijn haaruitval is zeker met de helft afgenomen. Ik zou iedereen met haaruitval problemen deze behandeling aanraden.

Mehmet

Ik kom hier al heel lang voor laser ontharen. Nu ben ik al 2x geweest voor pigmentvlekken in mijn gezicht te verminderen. Ik moet zeggen dat de Dermapen 4 behandeling zeer goed heeft geholpen. De dames zijn super vriendelijk en geven een service waar je U tegen zegt. Thank you!

Neva Raout

Ik zou deze laser clinic aan iedereen willen aanraden. Ik moest elke dag scheren (sterk donker haar, veel stoppels) en ben nu na bijna 1 jaar behandelen voor 90% haarvrij en heb geen stoppels meer, heerlijk gevoel!

Fatima

prev
next
Halima Maakoul
Halima Maakoul
6. Augustus, 2021.
Professionele kliniek wat betreft laseren en gezichtsbehandeling. Erg tevreden en zeer aan te raden.
Majda H
Majda H
6. Augustus, 2021.
Zeer tevreden. Ik was erg onzeker over mijn acne.. en ben super goed geholpen en het is bijna weg! Ook ben ik begonnen aan laseren ben nu al tevreden en bijna haarloos. Dank jullie wel Gentle Clinics jullie zijn de beste.
Tessa Van der heuvel
Tessa Van der heuvel
15. Juli, 2021.
Ik laser mijzelf al heel lang bij Gentle Clinics en ben inmiddels al uitbehandeld. Nu doe ik de facial behandelingen om mijn pigment vlekken te verminderen en moet zeggen dat de Dermapen 4 zeer en zeer heeft geholpen! De dames zijn super vriendelijk en ze geven je een service waar je een U tegen zegt. Thank u ladies for making me hair free and smooth! Kan niet wachten tot jullie weer open mogen
Lakadishi
Lakadishi
7. December, 2020.
Onderbenen laten laseren en na 2 behandelingen al geen haargroei meer. Ben hier superblij mee! Bedankt lieve dames!
Rafika Raaf
Rafika Raaf
7. November, 2020.
Vond dat ik na een jaar wel review mag plaatsen want dan kan je pas echt oordelen. Jullie zijn echt een voor een toppers. Alhoewel ik af en toe beetje gek werd van geen afspraak kunnen inplannen en soms afgebeld worden. Maar het resultaat mag er zeker wezen. En wat zijn jullie professioneel, en zeker ook met deze coronavirus. Heb nu weinig tot bijna geen haargroei, ben daar zeer blij mee . Ik blijf komen!!
Hajar
Hajar
13. Oktober, 2020.
Vandaag de 4de behandeling gehad bij gentle clinics voor de XL haarbehandeling. Wat ben ik tevreden met deze behandeling. Zag al bij de 3de behandeling duidelijk verschil. Mijn haaruitval is zeker met de helft afgenomen. Superblij met deze behandeling en zeker een aanrader voor mensen die kampen met haaruitval. Dus twijfel niet en maak een afspraak je zult geen spijt krijgen.